Un tânăr, prins la Câmpulung Moldovenesc circulând fără permis, și-a „îmbogățit” dosarul penal refuzând recoltarea de probe pentru stabilirea alcoolemiei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Udești a fost depistat, miercuri noaptea, circulând pe strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc fiind băut și neavând permis, potrivit IPJ Suceava.

După ce a fost oprit, șoferul de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform procedurii, el a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul însă, în prezenta personalului medical, a refuzat acest lucru.

Astfel, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” şi ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de