UPDATE // Femeia care a căzut în râul Moldova a murit


Intră acum și în grupul de

UPDATE // Medicul din cadrul echipajului SAJ a declarat decesul femeii.

O femeie de 44 ani) a fost observată, marți în jurul orelor 15:00, în apele râului Moldova, pe raza localității Sasca Mică.

Astfel, pompierii militari s-au deplasat la fața locului cercetând zona cu două bărci pneumatice.

Ulterior, persoana în cauză a fost observată pe o insulă din albia râului și s-a intervenit pentru a se ajunge la ea. Femeia era întinsă la pământ și nu se mișca.

După un timp, pompierii militari au reușit să aducă persoana la mal, iar paramedicii SMURD au efectuat fără succes manevre de resuscitare fiind sprijiniți și un echipaj SAJ.

Potrivit Poliției, femeia de 44 de ani era din Iași și era internată în Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihică Sasca Mică, com. Cornu Luncii, jud. Suceava, din data de 02 noiembrie 2009, cu diagnostic „schizofrenie paranoică”.

Ea a părăsit Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihică Sasca Mică, în condiții ce urmează a fi stabilite, fiind observată pe malul râului Moldova, de către doi angajați la stația de epurare a unității medicale sus-menționată.

            După câteva minute aceștia au observat plutind  în albia râului trupul numitei femeii motiv pentru care au apelat SNUAU 112 sesizând acest aspect.


Intră acum și în grupul de