Prefectura Suceava: Ploile torențiale au determinat 54 de intervenții ale ISU Suceava pentru evacuarea apei, dar nu au afectat niciun drum din județ. Cotele de atenție pe râurile din bazinul hidrografic al județului Suceava nu sunt depășite


Intră acum și în grupul de

Vremea severă din noaptea de marți spre miercuri a determinat 54 de intervenții ale ISU Suceava pentru evacuarea apei din gospodăriile sucevenilor în zona localității Putna, zona comunei Capu Campului și zona mun. Vatra Dornei, a informat Prefectura Suceava.

Pe de altă parte, din datele oferite de Dispeceratul Secției de Drumuri Naționale Suceava și Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, citate de Prefectura Suceava, niciun drum din județ nu a fost afectat de ape.

S-au înregistrat totuși întreruperi temporare de circulație pe DN între localitățile Berchișești și Capu Codrului precum și la intrările în comuna Capu Câmpului din cauza aluviunilor aduse de apele meteorice (aproximativ 30 minute).

Dispeceratul Sistemului de Gospodăritre a Apelor Suceava a comunicat că în județul Suceava nu sunt depășite cotele de atenție pe râurile din bazinul hidrografic al județului Suceava.


Intră acum și în grupul de