Fostul director al DSP, Alexandru Lazareanu, va ocupa o functie executiva la Medicina preventiva


Intră acum și în grupul de

Fostul director coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava (DSP), dr. Alexandru Lăzăreanu, va ocupa o funcţie executivă în cadrul departamentului de Medicină preventivă al instituţiei, urmând să primească şi decizia, a informat actualul director coordonator, dr. Ludovic Abiţei.

Alexandru Lăzăreanu a fost revocat din funcţie, la numai 4 luni de la concursul în care a fost declarat admis pe post, începând cu 13 octombrie, pe baza referatului Comisiei de evaluare a activităţii manageriale a directorilor coordonatori ai direcţiilor de sănătate publică judeţene, constituită la nivelul Ministerului Sănătăţii, fiind numit în locul său, cu aceeaşi, dată dr. Ludovic Abiţei, director coordonator adjunct pentru control în sănătate publică din cadrul DSP Suceava.

Săptămâna trecută, Alexandru Lăzăreanu declara că va acţiona în justiţie atât pe cel care a semnat referatul comisiei de evaluare, cât şi pe semnatarul ordinului de revocare.

Luni, Alexandru Lăzăreanu a spus că, încă nu a depus acţiune în instanţă şi că mai aşteaptă.

Tot luni, dr. Abiţei a declaratcă a preluat frâele instituţiei şi că deja semnează actele acesteia, dar nu s-a mutat în cabinetul directorial. Acesta a precizat că îndeplineşte ambele funcţii, şi cea de coordonator al activităţii de control şi al instituţiei.


Intră acum și în grupul de