Un șofer din Stroiești, băut și cu permisul suspendat, a accidentat doi tineri și a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Doi tineri au ajuns la spital după ce au fost acroșați de o mașină pe raza comunei Stroiești.

Accidentul a avut loc joi seara. Din primele informații reiese că un localnic de 37 de ani, circula cu spatele pe str. Aleea din localitate (fiind orientat înspre Primăria Stroiești), timp î n care a acroșat pe cei doi tineri, care se aflau lângă un podeț.

În urma accidentului, un tânăr de 20 de ani a fost grav rănit, iar altul a suferit răni ușoare.

La rândul său, șoferul nu a oprit după impact, continuându-și deplasarea spre domiciliu.

Ulterior acesta a revenit la fața locului cu autoturismul implicat în accident, în calitate de pasager, autoturismul fiind condus de soția acestuia. În mașină se mai afla și un bărbat de 43 de ani.

La fața locului se aflau și polițiștii, care l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că acesta are permisul suspendat.

Întrucât bărbatul de 43 de ani a susținut că el a condus autoturismul s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” și ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.


Intră acum și în grupul de