Acasă Gura Humorului Dramă într-o familie din Gura Humorului: Un bărbat cu probleme psihice s-a...

Dramă într-o familie din Gura Humorului: Un bărbat cu probleme psihice s-a aruncat în râul Moldova sub privirile soției care încerca să-l scoată la mal. Deocamdată bărbatul nu a fost găsit


Intră acum și în grupul de

Plimbarea de duminică seară a unei familii din Gura Humorului s-a terminat cu momente de groază, după ce soțul a luat un pumn de pastile și s-a aruncat în râul Moldova, declarând că vrea să se sinucidă. Soția a încercat să-l oprească însă fără succes. Deocamdată nu se cunoaște soarta bărbatului, întrucât acesta nu a apărut la domiciliu și nici nu a fost găsit în râu.

Potrivit soției, ea și soțul său (28 de ani, ambii din Gura Humorului) au ieșit la o plimbare în Parcul Ariniș din Gura Humorului. Femeia a precizat că la plecare, soțul a luat asupra sa mai multe pliculețe cu un medicament folosit în tratarea epilepsiei. De menționat că amândoi suferă de afecțiuni psihice, bărbatul având schizofrenie, iar femeia epilepsie. Totodată, cei doi au avut numeroase tentative de suicid, fiind şi internaţi din acest motiv, la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.



Astfel, în timp ce treceau puntea suspendată de peste râul Moldova, bărbatul a înghiţit medicamentul din pliculeţe, după care a schimbat brusc direcţia de mers şi a luat-o prin pădure, spre marginea albiei râului.

Deşi soţia sa l-a întrebat de ce face acest lucru, el a refuzat să răspundă, dar ajuns pe malul râului Moldova, în aval de puntea suspendată, la aproximativ 500-700 m de aceasta, și-a legat cu un şiret de încălţăminte, o mână şi un picior şi a intrat în apă, spunându-i soţiei că doreşte să se sinucidă.

Femeia a încercat să-l împiedice, l-a tras afară din râu, dar el şi-a continuat intenţia suicidală şi şi-a introdus capul în apă, îndreptându-se spre partea de râu mai adâncă şi mai repede. Soţia sa l-a pierdut la un moment dat din vedere, dar crezând că acesta a reuşit să iasă din apă, pe celălalt mal, s-a dus acasă să-l caute.

Ulterior, femeia a realizat că soțul nu s-a întors acasă și a apelat 112. După sesizare, s-au constituit echipe mixte de căutare, compuse din lucrători de poliţie, jandarmi şi pompieri, care au răscolit ambele maluri ale râului Moldova, dar nu s-a reuşit identificarea celui în cauză. La lăsarea întunericului, activităţile de căutare au fost sistate, urmând a fi continuate a doua zi, la lumina zilei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version