Într-o singură zi, cinci șoferi suceveni au fost prinși conducând mașini în stare de ebrietate. Toți sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de joi, 2 iulie, în traficul din județul Suceava au fost prinși cel puțin cinci șoferi băuți.

Potrivit datelor IPJ Suceava, cea mai mare concentrație de alcool în aerul expirat a fost înregistrată la un bărbat de 30 de ani din Mălini. Mașina condusă de acesta a fost oprită pe raza localității menționate, în jurul orelor 00:55.

Bărbatul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool în aerul pur expirat.

Urmează un bărbat de 37 de ani din comuna Bosanci. El a fost oprit în timp ce conducea o mașină pe DJ 208A. În cazul lui, testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aproximativ același rezultat (0,50 mg/l) a fost înregistrat în cazul unui bărbat de 42 de ani din comuna Baia, oprit pentru control pe DJ 209H în localitatea Sasca Mică.

De asemenea, pe strada Ion Hălăuceanu din Câmpulung Moldovenesc a fost depistat un localnic de 21 de ani, care a condus un autoturism având 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toate persoanele de mai sus sunt cercetate penal pentru conducerea sub influența băutorilor alcoolice.

Pe lângă aceștia, a mai fost identificat și un tânăr de 24 ani, din Gura Humorului, care a condus pe DJ 177A, pe raza localității Frasin, având 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru acest motiv, tânărul a fost amendat. Totodată, el este cercetat penal pentru că are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.


Intră acum și în grupul de