Un tânăr din Stulpicani și-a alarmat tatăl că ar fi băut antigel. La spital s-a stabilit că tânărul a consumat alcool în exces și a avut un episod psihotic


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din localitatea Stulpicani a sesizat, sâmbătă seara, Poliția susținând că fiul său ar fi consumat antigel.

Cercetările au arătat că în seara respectivă, un tânăr (24 ani), după ce a consumat alcool a plecat din locuință și s-a deplasat la autoturismul său, unde a fost identificat de tatăl său căruia i-a spus că ar fi consumat antigel, tatăl apelând 112 solicitând deplasarea unei ambulanțe .

Până la sosirea ambulanței, tânărul a fugit de la domiciliul său, fiind identificat în apropierea locuinței și preluat de echipajul SAJ Gura Humorului sosit la fața locului.

El a fost transportat la Secția urgențe a Spitalului Gura Humorului, unde s-a constatat faptul că tânărul nu a consumat antigel, ci doar alcool în exces.

În urma examinării medicale s-a stabilit diagnosticul ,,episod psihotic acut”, iar de aici a fost triat către Spitalul de boli psihiatrice Câmpulung Moldovenesc, pentru continuarea investigațiilor medicale și tratament de specialitate.       


Intră acum și în grupul de