Un BMW condus imprudent s-a răsturnat pe raza comunei Ostra. Proprietarul, băut și fără permis, susține că nu știe cine a condus mașina neînmatriculată


Intră acum și în grupul de

Un autoturism s-a răsturnat, luni seara, în albia pârâului Tărnicioara după ce a acroșat un alt autoturism.

Accidentul a avut loc în zona Tărnicioara din comuna Ostra. Din cercetări s-a stabilit că pe drumul județean 177A din comuna Ostra, un bărbat de 24 ani, din comuna Stulpicani, conducea pe direcția Ostra – Frasin autoturismul marca Audi.

Imagine ilustrativă

Astfel, într-o curbă fără vizibilitate la stânga, el a fost acroșat în partea laterală stânga de un autoturism ce venea din sensul opus, al cărui conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a mai parcurs 20 m, a intrat pe sensul opus, răsturnându-se apoi în albia pârâului Tărnicioara.

Ulterior, tânărul s-a deplasat la autoturismul avariat căzut în albia râului, marca BMW 320, și nu a observat nicio persoană la fața locului.

Imediat după sosirea echipajului de poliție, la fața locului s-a prezentat un tânăr de 19 ani, din comuna Ostra, care a declarat că autoturismul căzut în albia râului este al lui dar nu știe cine l-a condus fiindu-i luat fără drept din curtea locuinței în timp ce el dormea în casă. Acesta a declarat că a lăsat autoturismul neasigurat și cu cheile în contact.    

De menționat că tânărul de 19 ani nu are permis, iar mașina nu este înmatriculată. Cu această ocazie, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,32 mg alcool pur în aerul expirat, iar rezultatul conducătorului auto de 24 ani a fost negativ.

La fața locului s-au deplasat și pompierii militari din Garnizoana Gura Humorului care au verificat albia râului în zona mașinii avariate constatând că nu erau alte persoane sau bunuri.  

În cauză sunt efectuate verificări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier, urmând a se dispune măsurile procedurale care se impun, cercetările fiind continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției orașului Frasin cu privire la săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de