Detaliile accidentului de la Sasca Nouă: Coliziunea a fost provocată de un tânăr angajat într-o depășire periculoasă


Intră acum și în grupul de

Două autoturisme în care se aflau trei persoane au intrat în coliziune, marți, pe raza localității Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii. Amintim că unul dintre vehiculele s-a răsturnat, șoferul necesitând îngrijiri medicale.

Pe lângă cele relatate anterior, adăugăm faptul că accidentul a avut loc în jurul orelor 13:10.

Astfel, un tânăr de 22 de ani, din comuna Râșca, conducea pe DN 2E autoturismul Audi. La un moment dat, el a redus viteza și s-a încadrat pentru a efectua viraj la stânga pe un drum neclasificat.

În acel moment, un alt tânăr de 22 ani, din comuna Slatina, aflat la volanul unei autoutilitare Mercedes, s-a angajat în depășirea coloanei de autovehicule formată în spatele autoturismului Audi și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului doar șoferul autoutilitare a avut nevoie de îngrijiri medicale. El a fost transportat de un echipaj de ambulanță la Spitalul Municipal Fălticeni, unde s-a stabilit diagnosticul „contuzie picior stâng” fără să rămână internat.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

De menționat că vinovat de producerea accidentului este tânărul care a condus autoutilitara și care a efectuat manevra de depășire prin partea stângă a unui autovehicul care efectua virajul la stânga.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de