Acțiune privind comerțul ilicit în județul Suceava: Amenzi de 46.000 lei și dosar penal pentru o comerciantă din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de marți, 7 iulie, polițiștii din cadrul SICE au acționat pe raza județului Suceava în cadrul unei acțiuni privind combaterea comerțului ilicit.

Concret, au fost verificate patru societăți comerciale, șapte întreprinderi familiale și câte opt întreprinderi individuale și persoane fizice autorizate. Tot în cadrul acțiunii a fost efectuată o percheziție domiciliară și constatată o infracțiune.

Imagine ilustrativă

Per total, acțiunea s-a soldat cu aplicarea a 30 de amenzi în valoare de 46.000 lei. De asemenea polițiștii au confiscat bunuri în valoare de 2794 lei.

Pe lângă asta, o comerciantă din Rădăuți este cercetată penal. Femeia de 37 de ani a fost depistată în flagrant în timp ce oferea spre comercializare, în Bazarul „Voința” din Rădăuți, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,Adidas, Versace, Lacoste, Puma și Nike” fără a deține certificate de calitate sau conformitate.

Articolele vestimentare în valoare de 2.400 lei au fost ridicate de către polițiști. Astfel, s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.


Intră acum și în grupul de