Pana la stabilirea plafonului, Primaria Suceava primeste toate solicitarile pentru acordarea subventiei la caldura (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene nu poate spune cu exactitate în momentul de faţă care dintre cele două valori propuse (615 ori 425 RON) privind venitul minim este luat în calcul pentru acordarea subvenţiei pentru încălzire. Ce este sigur însă e faptul că Primăria Suceava primeşte toate cererile formulate în acest sens.

Mai mult, prin vocea primarului oraşului , Ion Lungu, în cadrul conferinţei de presă de joi , a fost lansat un nou apel către toţi doritorii să meargă ori la sediul Asociaţiilor de locatari/proprietari la care sunt arondaţi pentru a depune cererile pentru acordarea de subvenţii ori să se prezinte personal la sediul administraţiei publice locale.

Ion Lungu a mai spus că până la această oră nici măcar jumătate din numărul scontat de cereri pentru obţinerea subvenţiei la energie termică nu au ajuns la Primărie fără a mai vorbi de cele pentru gaze naturale. Singura situaţie certă cât de cât este cea cu privire la acordarea subvenţiei pentru familiile ce folosesc ca agent termic sobele pe lemn. Aici, cele mai multe solicitări vin an de an de la familiile aflate în asistenţă socială sau în evidenţa administraţiei locale sucevene. Totuşi, începând din acest an, subvenţia pentru lemne nu mai este acordată integral pentru întreaga perioadă rece. Vestea bună însă este că începând cu prima decadă a lunii viitoare se dă drumul la plăţi.


Intră acum și în grupul de