Controale la transportatorii de mărfuri și la peste o sută de firme sucevene în contextul Covid-19. Au fost aplicate amenzi în valoare de aproape 40.000 lei


Intră acum și în grupul de

Echipele mixte au executat și duminica acțiuni pentru verificări privind respectarea măsurilor de protecție în județul Suceava.

Potrivit Prefecturii Suceava, au fost verificate108 societăți comerciale sucevene și au fost aplicate 47 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală sau pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a riscului de către agenții economici, valoarea sancțiunilor fiind de 38.250 lei.

În aceasta perioada au fost intensificate acțiunile de verificare și control, scopul fiind în principal responsabilizarea cetățenilor dar si a agenților economici.

Sursa citată mai menționează că la acțiune au participat 85 de polițiști, jandarmi, lucrători ISU dar și specialiști din cadrul ITM, DSP, DSVSA.

De asemenea, cu același scop au acționat și efective ale Inspectoratului Poliției de Frontieră Suceava formate din 15 polițiști de frontieră cu nouă autospeciale, care au derulat nouă acțiuni preventive în Punctul de Trecere al Frontierei Siret și în zona Rădăuți, fiind verificați transportatorii de mărfuri și participanții la trafic.


Intră acum și în grupul de