Detalii în cazul bărbatului care a agresat doi polițiști: El făcea scandal într-un bar, iar apoi a refuzat să se legitimeze. Patrula de poliție era compusă dintr-un tânăr de 26 ani și o tânără de 21 ani


Intră acum și în grupul de

După cum am relatat anterior, un bărbat a fost plasat sub control judiciar după ce a amenințat cu moartea doi polițiști din Bălcăuți și l-a lovit pe unul dintre ei.

Pe lângă cele relatate anterior, adăugăm că istoria a început duminică, la ora 16:45, când proprietarul unui bar pe raza comunei Grămești a sesizat Poliția despre faptul că un bărbat provoacă scandal în incinta localului.

Sesizarea a fost transmisă telefonic patrulei de serviciu din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, formată dintr-un polițiști de 26 de ani din Suceava și o polițistă de 21 de ani din comuna Zamostea.

Ei s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana care făcea scandal. Este vorba despre un bărbat de 50 de ani din com. Grămești.

Polițiștii i-au solicitat să se legitimeze, iar bărbatul a refuzat să se legitimeze în mod repetat.

Totodată, lui i s-a adus la cunoștință faptul că refuzul legitimării constituie contravenție și că pentru stabilirea identității sale se va impune conducerea sa la sediul Poliției.

Nici atunci bărbatul nu s-a conformat, devenind totodată agresiv verbal.

Astfel, cei doi polițiști l-au imobilizat și l-ai încătușat, după care l-au introdus în autospeciala de poliție.

Pe drumul către sediul Poliției, bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, i-a amenințat în mod repetat pe ambii agenți, se zbătea, iar la un moment l-a lovit cu piciorul în zona capului pe polițistul de 26 ani.

Agentul nu a suferit leziuni vizibile însă urmează a se prezenta le Serviciul de Medicină Legală pentru a solicita examinarea medicală și eliberarea unui certificat medico-legal.


Intră acum și în grupul de