Un tânăr șofer din Dolheşti a acroșat cu mașina un pieton și a fugit de la fața locului. El a fost identificat în 20 de minute


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 27 ani, din Dolheşti, este cercetat penal după ce a acroșat cu mașina un pieton și a fugit de la fața locului.

Evenimentul rutier a avut loc miercuri, în jurul orei 21:55.

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce se deplasa pe acostamentul unui drum comunal din comuna Dolheşti, un bărbat de 32 de ani din comuna Forăşti a fost acroșat de un autoturism, iar șoferul a plecat la de fața locului.

Pietonul a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. De menționat că el era băut, testarea cu aparatul etilotest arătând 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, în jurul orei 22.15 conducătorul auto a fost identificat de polițiști pe DJ 208 din localitate. El a fost condus la sediul poliției municipiului Fălticeni unde a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Sursa citată menționează că, din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto de 27 de ani care a circulat pe sensul opus de mers și care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor în drept.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii  infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de