Detaliile accidentului cu un mort și un rănit grav din Pasul Tihuța. Șoferul autoturismului circula cu viteză și a lovit un parapete de unde a revenit pe șosea lovind un autocamion al cărui șofer a încercat să evite impactul


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a stabilit cauzele accidentului produs vineri seara în Pasul Tihuța.

Astfel, în jurul orei 18.40, un bărbat de 60 de ani, din municipiul Bistriţa conducea un autoturism pe DN 17, în afara localităţii Poiana Stampei, din direcţia Bistriţa către Vatra Dornei, iar într-o curbă la stânga,  pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu parapetul metalic.

După impactul cu parapetul metalic, mașina a revenit pe sensul său de mers și apoi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Românaş din judeţul Sălaj, care circula din sens opus şi care, în momentul sesizării stării de pericol, a efectuat o manevră de evitare a coliziunii cu autoturismul.

Deşi bărbatul de 45 de ani, a încercat să evite coliziunea cu celălalt autoturism, nu a reuşit,  impactul având loc pe sensul de mers Bistriţa către Vatra Dornei.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi rănirea pasagerei dreapta față, o femeie de 55 de ani, din municipiul Bistriţa.


Intră acum și în grupul de