O tânără din Rădăuți a băut clor după o ceartă cu iubitul. Ea a fost salvată după ce o prietenă a sesizat autoritățile, iar lucrătorii ISU au forțat ușa apartamentului


Intră acum și în grupul de

O tânără de 22 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor, fiind salvată datorită promptitudinii unei prietene, care a sesizat Poliția după ce a primit mesaje de adio de la tânăra de 22 de ani.

Evenimentul a avut loc duminică seara. Sesizarea a fost făcută la Poliția Municipiului Rădăuți la ora 23:04. O tânără a relatat că o prietenă i-a trimis mesaje de adio și nu răspunde la ușă. În mesaje, tânăra de 22 de ani preciza că a băut clor în urma unei certe cu iubitul.

La sosirea lucrătorilor de poliție la fața locului, ea nu a răspuns, motiv pentru care s-a solicitat intervenția lucrătorilor ISU pentru a facilita accesul în apartament. După ce lucrătorii ISU au reușit să deschidă ușa de acces, în interior, pe un pat a fost identificată numita tânăra, care era incoerentă în exprimare.

Lângă patul unde a fost găsită, a fost identificat un recipient din plastic de culoare albă, în care se afla un conținut lichid cu miros specific clorului, în cantitate de 1/3 din recipient.

Tânăra a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu „ingestie voluntară clor”, ulterior fiind transferată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale suplimentare.

Ea a declarat că, motivul care a determinat-o să consume clorul a fost despărțirea de prietenul său.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de