Patru persoane din comuna Valea Moldovei vor fi judecate după o încăierare soldată cu mai mulți răniți. Ca arme au fost folosite un topor, o săpăligă, un par și o coasă


Intră acum și în grupul de

Patru persoane din comuna Valea Moldovei au ajuns pe banca acuzaților după ce procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului i-au trimis în judecată pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, inclusiv lovirea sau alte violențe.

Mai exact, Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a precizat, marți, că cei patru au fost implicați într-o bătaie violentă ce a avut loc în data de 10 iunie.

FOTO: http://www.gazetanord-vest.ro

Atunci, doi frați P.I. şi P.R.N., au fost atacați în plină stradă, în zona numită „Bahnă”, de membrii unei familii ce locuiește în apropiere. Atacatorii T.R.I. şi T.U.V., care aveau asupra lor obiecte contondente şi care s-au năpustit asupra celor doi fraţi.

În aceste condiţii, T.R.I. l-a lovit cu o săpăligă peste corp şi cap şi T.U.V. l-a lovit cu un topor peste corp pe P.I. provocându-i leziuni în zona capului, a braţului stâng şi a membrului inferior stâng, respectiv plagă contuză, excoriaţii, echimoză şi fractură de cubitus şi rotulă stângi, necesitând 55-60 zile de îngrijiri medicale .

Între timp, în conflict a intervenit şi M.M. care iniţial avea asupra sa o coasă după care a lăsat coasa şi a luat un par, cu care a intenţionat să îl lovească pe P.I..

Agresiunile fizice descrise mai sus au fost observate şi mama fraților P.S., care în încercarea de a-l proteja pe fiul ei, a intervenit în conflict, şi a fost lovită cu parul, în zona braţului, de M.M, suferind leziuni în zona braţului drept, respectiv contuzie cu echimoză şi excoriaţie, necesitând 6-8 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, P.R.N. a fost agresat fizic de T.R.I., care l-a lovit cu un par în zona capului şi piciorului, provocându-i leziuni ce au necesitat 3-5 zile de îngrijiri medicale.

Sursa menționează că ulterior acestui incident, M.M. (care e și inculpatul și persoana vătămată) a fost la rândul său tăiat cu o coasă în zona braţului stâng de către P.S. suferind leziuni necesitând 14-16 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de