Un sucevean a fost prins furând energie electrică, fiind conectat ilegal la un tablou electric de pe str. Calea Unirii. El este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 43 de ani are probleme cu legea după ce a fost prins că sustrage energie electrică.

Fapta a ieșit la iveală datorită unui control efectuat de furnizorul de energie electrică. Ulterior, societatea comercială a sesizat Poliția.

Astfel, s-a stabilit că proprietarul unui imobil situat pe str. Calea Unirii din Suceava s-a conectat la tabloul electric situat pe peretele centralei termice de pe aceeași stradă, printr-un cablu improvizat de aproximativ 25 metri conectat la imobilul său, consumând astfel energie electrică fără a fi contorizată și fără a avea contract de furnizare.

La rândul său, suceveanul a recunoscut fapta declarând că a făcut acest lucru din cauza situației materiale precare pe care o are.

De menționat că prejudiciul urmează a fi estimat și comunicat ulterior, iar în cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt” și  „executare sau folosire de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.


Intră acum și în grupul de