O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un sucevean băut a pierdut controlul mașinii și a tamponat frontal un alt autoturism în localitatea Botoșana


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier provocat de un șofer băut a avut loc în dimineața de miercuri, pe DJ 178E din localitatea Botoșana.

Concret, un localnic de 33 de ani, fiind la volanul unui autoturism marca Audi, a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Opel Vectra condus din sens opus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Oradea.

Astfel, în urma accidentului o femeie din autoturismul condus de bărbatul din Oradea a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind leziuni ușoare.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul suceveanului fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar al celuilalt șofer – negativ. De menționat că bărbatul din Botoșana nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta și pe un sector de drum în pantă.

Prin urmare, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”. 


Intră acum și în grupul de