Acasă Social O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un sucevean...

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un sucevean băut a pierdut controlul mașinii și a tamponat frontal un alt autoturism în localitatea Botoșana


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier provocat de un șofer băut a avut loc în dimineața de miercuri, pe DJ 178E din localitatea Botoșana.

Concret, un localnic de 33 de ani, fiind la volanul unui autoturism marca Audi, a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Opel Vectra condus din sens opus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Oradea.



Astfel, în urma accidentului o femeie din autoturismul condus de bărbatul din Oradea a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind leziuni ușoare.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul suceveanului fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar al celuilalt șofer – negativ. De menționat că bărbatul din Botoșana nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta și pe un sector de drum în pantă.

Prin urmare, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version