Un bărbat din comuna Satu Mare și-a înjurat și lovit soția, iar când femeia a ripostat el a sunat la Poliție și s-a plâns că soția îl agresează


Intră acum și în grupul de

Un caz de violență în familie ce s-a soldat cu un dosar penal a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în comuna suceveană Satu Mare.

Concret, duminică după miezul nopții, un bărbat (52 de ani) a sunat la Poliție susținând că soția sa (48 ani) provoacă scandal și a fost agresat de către ea.

Polițiștii ajunși la fața locului însă au stabilit că lucrurile nu stau chiar așa. Astfel, încă sâmbătă seara, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, între soți s-a iscat un conflict spontan.

În urma acelui conflict, soțul i-a adresat soției cuvinte și expresii jignitoare, iar ulterior a lovit-o cu palma în zona feței, după care a ripostat și soția.

În acest context, bărbatul a apelat SNUAU 112 solicitând intervenția lucrătorilor de poliție la fața locului.

Femeia nu a suferit leziuni vizibile în urma incidentului și nu a dorit deplasarea la fața locului și a unui echipaj de ambulanță.

De menționat că anume ea figurează în calitate de persoană vătămată. În această calitate, femeia, a declarat faptul că nu dorește să fie emis un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului său și nu dorește să depună plângere penală pentru săvârșirea vreunei infracțiuni.

Totodată, s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului în cazurile de violență în familie, rezultând faptul că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

În orice caz, în cauză cercetările vor fi continuate cu privire la infracțiunea de „violență în familie”.


Intră acum și în grupul de