FOTO VIDEO // Efectele vremii severe în județul Suceava: Curți inundate și incendiu provocat de trăsnet


Intră acum și în grupul de

ISU Suceava intervine, în prezent, în mai multe localități sucevene afectate de vremea severă din județ.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari intervin pentru evacuarea apei din cinci curți inundate în localitatea Ostra. Apa s-a adunat din cauza unei ploi torențiale, iar proprietarii au solicitat ajutorul pompierilor militari.

În același timp, se intervine și în localitatea Stulpicani, satul Negrileasa, unde arde o gospodărie.

La Stulpicani (Negrileasa), au intervenit pompierii militari și cei de la SVSU, cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD.

Mai exact, o casa din satul Negrileasa a luat foc după ce a fost lovită direct de un trăsnet. O laterală a casei a fost cuprinsă imediat de flăcări care s-au extins cu rapiditate dar construcția în mare parte din lemn a fost distrusă. Patru autospeciale si mai multi pompieri s-au luptat cu flăcările. La fața locului a ajuns și o autospecială SMURD.

La Stulpicani, au ars o magazie de lemne, un atelier, un depozit de furaje și un garaj, toate din lemn, pe aproximativ 180 mp. Au mai ars podul și acoperișul unei bucătarii de vară pe aproximativ 130 mp, precum și bunuri din gospodărie. Au fost salvate casa de locuit și restul bucătăriei de vară, cu bunurile aferente.

Vezi și imagini cu intervențiile pompierilor militari în Ostra unde s-au produs inundații

Intervenții ale pompierilor militari la Bechișești.


Intră acum și în grupul de