Un vânzător sucevean care a ieșit la o țigară a fost rănit în cap de căderea unei bucăți din beton desprinsă din zidul clădirii centrului comercial unde lucrează


Intră acum și în grupul de
Foto arhivă

Un tânăr sucevean, vânzător la un magazin de electro-casnice, a fost rănit marți după amiaza, după ce o bucată de beton s-a desprins din zidul clădirii centrului comercial unde lucrează.

Potrivit Poliției Suceava, polițiștii din Burdujeni au fost sesizați prin 112 că un tânăr de 23 ani din municipiul Suceava, angajat la un magazin de produse electro-casnice a fost victima unui accident de muncă.

Din verificări s-a stabilit faptul că tânărul este agent vânzări, iar marți după amiaza a ieșit din incinta magazinului împreună cu două colege pentru a fuma o țigară.

În timp ce era afară la țigară, o bucată de beton s-a desprins din zidul mall-ului și l-a lovit pe acesta în zona capului.

 Tânărul a fost diagnosticat cu „plagă partea stângă”.

În acest caz s-a deschis un dosar penal, cercetările fiind continuate de lucrătorii poliţie de proximitate pentru “vătămare corporală din culpă” şi “neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de