Un bărbat din Cornu Luncii a suferit mai multe răni după ce malaxorul de beton pe care îl curăța s-a pus în funcțiune

Un bărbat din Cornu Luncii a suferit politraumatisme multiple prin strivire după ce malaxorul de beton pe care îl curăța s-a pus în funcțiune.

Situația a fost sesizată prin 112, iar polițiștii care au ajuns la fața locului au stabilit că bărbatul, în vârstă de 51 de ani, deține în satul Băișești din Cornu Luncii, o întreprindere individuală pe care o administrează,  având ca activitate principală fabricarea  produselor din beton pentru construcții.

În timp ce bărbatul efectua, marți, activități de întreținere și curățare a malaxorului, a pătruns în interiorul acestuia, moment în care malaxorul s-a pus în funcțiune, el fiind prins între cele trei brațe din metal, fiindu-i provocate leziuni la nivelul corpului.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Urgență Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând „politraumatisme multiple prin strivire”.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „neluarea măsurilor legale de s.s.m”, vătămare corporală din culpă”.