Un bărbat din Cornu Luncii a suferit mai multe răni după ce malaxorul de beton pe care îl curăța s-a pus în funcțiune


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Cornu Luncii a suferit politraumatisme multiple prin strivire după ce malaxorul de beton pe care îl curăța s-a pus în funcțiune.

Situația a fost sesizată prin 112, iar polițiștii care au ajuns la fața locului au stabilit că bărbatul, în vârstă de 51 de ani, deține în satul Băișești din Cornu Luncii, o întreprindere individuală pe care o administrează,  având ca activitate principală fabricarea  produselor din beton pentru construcții.

În timp ce bărbatul efectua, marți, activități de întreținere și curățare a malaxorului, a pătruns în interiorul acestuia, moment în care malaxorul s-a pus în funcțiune, el fiind prins între cele trei brațe din metal, fiindu-i provocate leziuni la nivelul corpului.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Urgență Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând „politraumatisme multiple prin strivire”.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „neluarea măsurilor legale de s.s.m”, vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de