O casă a ars în Humoreni într-un incendiu provocat intenționat. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale pentru lichidare//FOTO


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca și ai Detașamentului Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Comănești, Arbore și Cacica, au intervenit, joi după amiaza, cu cinci autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Humoreni din comuna Comănești.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor de intervenție, ardea generalizat casa de locuit, construită din lemn, cu învelitoare din azbociment, cu pericol de propagare la o locuință învecinată.

Incendiul a fost lichidat după circa două ore de interveție.

În flăcări au ars acoperișul casei pe aproximativ 80 mp, bunuri casnice și elemente de stolerie, uși și ferestre, și s-au degradat pereții portanți ai locuinței și bunuri materiale.

Potrivit ISU Suceava, focul a izbucnit din dormitorul locuinței, iar cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Sursa citată subliniază că din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa învecinată.


Intră acum și în grupul de