Un bărbat cu permisul suspendat s-a rănit după ce a intrat cu mașina într-un gard din beton în Șcheia

Un bărbat de 57 de ani din Iași este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier în care s-a rănit și s-a constatat că se urcase la volan deși nu avea permis de conducere.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă searea la orele 20:00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Aviatorului din comuna Șcheia, s-a produs un accident rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât autoturismul cât şi conducătorul auto, un bărbat de 57 de ani din judeţul Iaşi, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe Strada Aviatorului, în dreptul unui imobil nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere și a intrat într-un gard din beton.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul de 57 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier. 

În acest caz s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.