Dosar penal pentru o femeie de 71 de ani care a furat trei zile la rând produse alimentare dintr-un supermarket din Suceava


Intră acum și în grupul de

O suceveancă de 71 de ani s-a ales cu dosar penal pentru furt, după ce a fost prinsă cu mai multe produse alimentare pe care nu le-a plătit. Ea a fost observată și cu alte ocazii făcând același lucru, dar cu mai mult succes.

Incidentul a avut loc luni dimineața. Astfel, un angajat al magazinului a observat cum femeia a ieșit pe la casa de marcat având într-o geantă de umăr mai multe produse alimentare pe care nu le-a plătit.

În acest sens, femeia a fost interceptată de către agenții de pază care în urma controlului corporal au identificat bunurile sustrase asupra sa, bunuri fiind recuperate.

Apoi, agenții de pază au anunțat Poliția. Aceștia au mai relatat că suceveanca a fost observată și în zilele de 8 și 9 august sustrăgând bunuri, fără însă a fi oprită la timp de către paza magazinului.

Reprezentanții supermarketului au declarat că se constituie parte civilă în procesul penal, paguba în valoare de 177,46 lei fiind recuperată în totalitate, urmând ca ulterior să stabilească valoarea bunurilor sustrase anterior.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”.


Intră acum și în grupul de