Un tânăr sucevean cu permisul suspendat a fost prins din nou în trafic, la volanul unei mașini cu inspecția tehnică periodică şi poliţa RCA nevalide


Intră acum și în grupul de

Probleme cu legea pentru un tânăr din Straja, care deși avea permisul suspendat, s-a urcat la volan. El a fost depistat în trafic, fiind cercetat penal.

Potrivit IPJ Suceava, marți, în jurul orei 13:10, o patrulă a oprit pentru control, pe strada Calea Bucovinei din Vicovu de Sus, autoturismul condus de un tânăr (20 de ani) din comuna Straja.

Tânărul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier. Mai mult, inspecția tehnică periodică şi poliţa RCA nu sunt valabile, motiv pentru care, tânărul a fost amendat.

Totodată, ca măsură complementară a fost reținut atât certificatul de înmatriculare cât și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Pe lângă asta, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de