Detaliile accidentului mortal de pe DN 2H: Mașina s-a lovit de un copac înainte să se răstoarne. Șoferul a murit, unul dintre tinerii ajunși la spital e în stare gravă, iar alți doi au suferit numeroase traumatisme mai puțin grave


Intră acum și în grupul de

Un accident grav s-a produs, luni seara, între localitățile sucevene Horodnic și Gălănești în urma căruia un tânăr de 19 ani a murit, iar alți trei tineri au ajuns la spital.

Pe lângă cele relatate anterior, adăugăm faptul că impactul s-a produs în jurul orei 21:40.

Tinerii se deplasau pe DN 2H – comuna Horodnic de Jos, pe direcția Gălănești-Rădăuți, cu un autoturismul marca Audi A4 înmatriculat în Anglia.

La volanul mașinii se afla tânărul (19 ani) din Rădăuți care a murit în urma accidentului.

Astfel, la un moment dat, după o curbă la dreapta, el a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit de pe partea carosabilă prin șanțul din dreapta și a lovit un pom ornamental de pe marginea drumului, după care mașina s-a răsturnat. 

Ceilalți trei tineri care se aflau în mașină au suferit traumatisme de diferite tipuri, toți fiind transportați la Spitalul municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Unul dintre tineri a suferit răni grave, el fiind diagnosticat cu “politraumatism, TCC, comoție cerebral, fractură închisă femur bilateral”.

Ceilalți doi au răni mai ușoare, respectiv “politraumatism, TCC, luxație posterioară șold drept” în cazul unuia și “traumatism toraco-abdominal, contuzie șold stâng” în cazul celuilalt.

De menționat că în cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de