Ușoară scădere a numărului de cazuri active de Covid-19 în judeţul Suceava: În 75 de localități evoluează 358 de cazuri. Prefectura Suceava îndeamnă sucevenii să respecte măsurile individuale de protecție

Prefectura Suceava a anunțat că miercuri, în județul Suceava sunt 358 de cazuri de infecție Covid-19 în evoluție, marți fiind 363 de cazuri.

Sursa precizează că potrivit distribuției cazurilor Covid-19 pe localități, din cele 114 localități sucevene 39 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 26 au câte un caz în evoluție, 26 au sub cinci cazuri în evoluție, 14 au sub zece cazuri în evoluție iar 9 au peste zece cazuri în evoluție.

În același timp, în carantină se află 429 suceveni, iar în izolare 93.

Totodată, în cursul zilei de 18 august, polițiștii au desfășurat activități în contextul Covid-19, fiind verificate 402 de persoane și 64 societăți comerciale. Astfel, au fost aplicate nouă amenzi, în valoare de 4000 lei.

De asemenea, Prefectura Suceava vine din nou cu un apel la suceveni pentru respectarea măsurilor anti Covid-19:

RESPECTAȚI regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și LIMITAȚI, la maximum, orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

EVITAȚI zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct/ interacțiune cu un număr mare de persoane de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere, locuri de joacă!

RESPECTAȚI cu strictețe regulile de igienă personală, recomandate de autorități pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei apropiați!

PURTAȚI MASCA de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!