Un bărbat a fost rănit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care l-a condus pe un drum județean neavând permis și fiind mort de beat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (57 ani) din comuna Moara a fost rănit după un accident rutier produs miercuri, pe DJ 209C, în localitatea Vornicenii Mici, din direcția Liteni spre Drăgoiești.

Bărbatul conducea un tractor înregistrat la Primăria comunei Moara, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra vehiculului și s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului.

El a fost transportat la Spitalul din Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar: „policontuzionat prin accident rutier, traumatism cranio – cerebral cu PC, traumatism toraco-abdominal, escoriații membre superioare și inferioare”.

De menționat că bărbatul nu are permis de conducere și a condus tractorul având o alcoolemie de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin urmare, el este cercetat penal pentru „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de