Plimbarea cu o motocicletă neînmatriculată a unui tânăr fără permis din Moldova Sulița s-a terminat cu femurul fracturat, plagă deschisă de 12 cm și dosar penal


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (19 ani) din comuna Moldova Suliţa este internat la spital cu multiple traumatisme după ce a comis un accident rutier cu motocicleta.

În seara de miercuri, el conducea motocrosul marca Yamaha pe DJ 175 din comuna amintită, din direcția com. Breaza spre com. Izvoarele Sucevei.

Astfel, la ieșirea dintr-o curbă ușoară la stânga, probabil datorită vitezei neadaptate la ieșirea din curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui teren, fiind proiectat în urma impactului pe terenul din apropiere.

În urma acestui accident, tânărul a fost grav rănit. El a fost preluat de un echipaj SMURD cu diagnosticul prezumtiv ,,fractură de femur, plagă deschisă de 10-12 cm la piciorul drept” și transportat la Spitalul din mun. Câmpulung Moldovenesc ulterior fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Ioan cel Nou de la Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De menționat că tânărul nu are permis, iar motocrosul nu figurează ca fiind înregistrat sau înmatriculat.

Prin urmare, s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. 


Intră acum și în grupul de