O suceveancă a fost accidentată pe o trecere pentru pietoni din Burdujeni. Șoferul a părăsit fața locului crezând că pietonul nu a fost rănit


Intră acum și în grupul de

O femeie a ajuns la spital, iar un tânăr este cercetat penal după un accident rutier ce a avut loc joi, în cartierul sucevean Burdujeni.

Astfel, în jurul orei 13:00, un tânăr (20 ani) din comuna Adâncata, care conducea o mașină pe strada Calea Burdujeni, a surprins și accidentat un pieton.

Concret, impactul s-a produs în perimetrul trecerii pentru pietoni din proximitatea intersecției cu strada Păcii. Victima accidentului e o suceveancă de 61 de ani.

După producerea accidentului, motivat de faptul că femeia nu ar fi acuzat leziuni traumatice, conducătorul auto a părăsit locul accidentului. 

Cu toate acestea, peste aproximativ o oră și jumătate, suceveanca s-a prezentat la UPU Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticată cu „TCC ușor, contuzie cot bilateral” . 

Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de “vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.


Intră acum și în grupul de