Accident rutier la Mălini provocat de o femeie ce a ieșit cu autoturismul din curte în drumul județean fără să se asigure. Mașina în care a intrat era condusă de un șofer băut


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 52 de ani din Mălini a provocat un accident rutier vineri după amiaza, iar șoferul mașinii lovite era băut.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri la ora 15:25, în timp ce conducea un autoturism din curtea unui imobil spre  D.J. 209B, pe raza comunei Mălini, o localnică de 52 de ani nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar de un localnic de 43 de ani.

Autoturismul în care era femeia a fost proiectat în afara părții carosabile într-un șanț pe sensul de deplasare Mălini – Văleni.

În urma accidentului femeia a fost rănită ușor și a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au foat testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii de 52 de ani şi de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 43 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de