Un tânăr a murit lovit de rădăcina unui molid pe care tatăl său îl tăia într-o pădure din zona Mănăstirea Humorului


Intră acum și în grupul de

ACTUALIZARE

Polițiștii au extins cercetările în cazul tânărului mort într-o pădure din zona Mănăstirea Humorului. Acesta împreună cu tatăl său tăiau un arbore nemarcat

Un tânăr de 31 de ani a murit, vineri, într-o pădure din zina Mănăstirea Humorului lovit de rădăcina unui molid rupt și pe care tatăl său îl secționa cu un motofierăstrău.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, vineritânărul a mers împreună cu tatăl său cu o căruță în cantonul silvic  Vârvata, parcela u.p. 3 din cadrul O.S. Gura Humorului,  fără știrea pădurarului, pentru a aduna crengi uscate, iar după ce au ajuns în zona respectivă au identificat un molid doborât de vânt.

Tatăl tânărului, cu motofierăstrăul pe care îl avea asupra sa, a secționat arborele, iar când rădăcina acestuia, aflată în pantă, s-a rostogolit, tânărul a fost prins sub ea, provocându-i astfel leziuni incompatibile cu viața.  

Echipajele din cadrul I.S.U. Suceava sosite la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, dar pentru că acestea au rămas fără răspuns a fost declarat decesul.

În acest caz s-a deschis un dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de