Trei răniți după ce o tânără băută din Gălănești a încheiat o depășire în gardul unei locuințe


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă seara, la Gălănești, după ce o tânără de 21 de ani din comună a ratat o depășire și a ajuns în gardul unei locuințe.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă la ora 19: 53, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 178F, pe raza localității Gălănești o tânără  localnică de 21 de ani a intrat în depăşirea unui autoturism care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 31 de ani din comuna Frătăuţii Vechi, iar în momentul în care a încercat să revină pe banda sa de mers, a acroșat cu partea din dreapta spate, partea din stânga față a autoturismului.

Din cauza impactului șoferița a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a părăsit prin dreapta partea carosabilă, a acroșat ușor un pom după care a intrat în coliziune frontală cu temelia și gardul unei locuinţe.

În urma accidentului a fost rănită ușor atât tânăra aflată la volan, dar şi două pasagere din acelaşi autoturism, care au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul lui bărbatului de 31 de ani și de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătoarei auto de 21 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

               În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de