Acasă Social Un bărbat a fost grav rănit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul...

Un bărbat a fost grav rănit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în fața Primăriei Udești. Vehiculul era neînmatriculat, iar bărbatul a refuzat testarea pentru alcoolemie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (36 ani) a ajuns în stare gravă la spital după ce a comis un accident rutier în timp ce conducea un ATV.

Accidentul a avut loc marți noaptea, pe raza comunei Udești. Bărbatul conducea vehiculul din direcția loc. Chilișeni spre loc. Bosanci, iar în zona Primăriei comunei Udești el a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului.



În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului vehiculului, care a fost transportat la UPU a Spitalului Judeţean Suceava.

De menționat că ATV-ul era fără plăcuțe cu numere de înregistrare/înmatriculare. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, în prezența personalului medical de serviciu din cadrul UPU Suceava, el a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Drept urmare, s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version