Cazuri ciudate de agresiune. Sucevenii se lovesc cu pietre și lemne

Mai multe cazuri de agresiuni stranii s-au înregistrat, joi, în localități sucevene. Polițiștii au întocmit dosare penale pentru lovirea sau alte violențe.

Astfel, în jurul orei 12:30, un bărbat din satul Berchișești a sesizat Poliția despre faptul că a fost lovit cu o piatră în cap de către un vecin băut. În momentul respectiv, bărbatul se afla în curtea propriei locuințe. Lovitura i-a cauzat dureri fizice, însă el nu a dorit intervenția vreunui echipaj de ambulanță.

În seara aceleiaşi zile, o femeie din comuna Mălini a anunțat polițiștii despre faptul că a fost lovită de către un vecin.    

Concret, în timp ce femeia se afla în curtea locuinței sale, vecinul său a început a arunca cu bucăți de lemne de diferite dimensiuni lovind-o pe ea în zona șoldului în partea dreaptă și în mâna stângă, provocându-i leziuni minore.

Încă un caz asemănător a avut loc în jurul orei 21:15, la Fălticeni. Un localnic se afla pe casa scării blocului în care domiciliază când a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului de către vecinul său, fără motiv. Cu toate acestea, agresorul este cunoscut cu afecțiuni psihice, suferind de schizofrenie paranoidă.