Un bărbat a fost arestat de Judecătoria Rădăuți pentru că și-a violat de 70 de ori fiica


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat, vineri, de Judecătoria Rădăuți pentru că și-a violat fiica, a anunțat Parchetul Judecătoriei Rădăuți.

Potrivit cercetărilor, C. V. I., este acuzat că în data de 1 decembrie 2019 în timp ce se afla la domiciliul său, cu ocazia zilei aniversare a copiilor săi, a exercitat acte de natură sexuală asupra unei fete în vârstă de 13 ani, iar după ce a agresat-o sexual pe minora, în vârstă de 13 ani, a ameninţat-o pe aceasta cu moartea pentru a nu relata părinţilor cele petrecute.

Același bărbat este acuzat că pentru aproximativ 70 de acte de viol asupra fiicei sale în perioada noiembrie 2019 – jumătatea lunii ianuarie 2020.

Procurorii arată că bărbatul, aproape zilnic, a exercitat acte de natură sexuală asupra fiicei sale.

Față de inculpatul C. V. I., s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii arestarii preventive pentru o perioadă de 30 zile, iar Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus Arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului, începând cu data de 28.08.2020  până la 26.09.2020.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de