Un bărbat a fost arestat de Judecătoria Rădăuți pentru că și-a violat de 70 de ori fiica

Un bărbat a fost arestat, vineri, de Judecătoria Rădăuți pentru că și-a violat fiica, a anunțat Parchetul Judecătoriei Rădăuți.

Potrivit cercetărilor, C. V. I., este acuzat că în data de 1 decembrie 2019 în timp ce se afla la domiciliul său, cu ocazia zilei aniversare a copiilor săi, a exercitat acte de natură sexuală asupra unei fete în vârstă de 13 ani, iar după ce a agresat-o sexual pe minora, în vârstă de 13 ani, a ameninţat-o pe aceasta cu moartea pentru a nu relata părinţilor cele petrecute.

Același bărbat este acuzat că pentru aproximativ 70 de acte de viol asupra fiicei sale în perioada noiembrie 2019 – jumătatea lunii ianuarie 2020.

Procurorii arată că bărbatul, aproape zilnic, a exercitat acte de natură sexuală asupra fiicei sale.

Față de inculpatul C. V. I., s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii arestarii preventive pentru o perioadă de 30 zile, iar Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus Arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului, începând cu data de 28.08.2020  până la 26.09.2020.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, precizează sursa citată.