Un căruțaș, prins circulând prin Suceava, a refuzat să achite amenda și a plecat luându-și calul și abandonând atelajul. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Locul căruțelor nu este în oraș!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi ține să reamintească sucevenilor faptul că accesul căruțelor este interzis în municipiul Suceava încă din 2015.

Harșovschi a relatat că săptămâna aceasta, pe str. 6 Noiembrie din Suceava, a fost prins un bărbat care circula cu o căruță, transportând deșeuri voluminoase.

Polițiștii i-au aplicat o amendă de 500 lei, pe care cetățeanul a refuzat să o achite. Drept urmare, a luat calul și a plecat, iar atelajul a rămas la primărie până la plata amenzii, spune Harșovschi.

Potrivit lui, „de cele mai multe ori, circulația căruțelor pe drumurile publice afectează traficul rutier și pun în pericol participanții la trafic, din acest motiv, revin cu rugămintea de a respecta legea, locul căruțelor nu este în oraș!”

În acest condiții, viceprimarul reamintește că „Accesul vehiculelor cu tracțiune animală pe spațiile care fac parte din domeniul public al municipiului Suceava este interzis prin HCL nr.354/2015!”

„Reamintesc acest lucru, întrucât, se pare că nu toți cetățenii cunosc aceste prevederi legale,” a subliniat Harșovschi.


Intră acum și în grupul de