Un hoț a furat mai multe bijuterii dintr-o locuință din Suceava când proprietarii erau acasă


Intră acum și în grupul de

Un cuplu sucevean s-a trezit, miercuri seara, cu un hoț în casă, care într-un timp scurt a reușit să sustragă mai multe bunuri.

Sucevenii locuiesc într-un imobil pe str. Armenească din Suceava. În ziua amintită, proprietarul (71 ani) s-a deplasat în subsolul locuinței pentru treburi gospodărești, în timp ce soția sa (tot 71 ani) se afla în grădină pentru a culege roșii.

Când femeia a revenit în holul locuinței (care a fost lăsată cu ușile dezasigurate), ea a auzit un zgomot venind dintr-un dormitor aflat în imediata apropiere a holului.

Acolo, bătrâna a observat un bărbat aflat cu spatele. Crezând inițial că persoana respectivă este unul dintre nepoți, l-a strigat pe nume, moment în care autorul s-a întors și a părăsit locuința în fugă.

După verificarea bunurilor, suceveanca a constatat faptul că autorul a sustras un lanț din aur și o verighetă din aur.

Mai mult, ea nu a putut oferi detalii și a precizat faptul că nu a observat chipul autorului și nu l-ar putea recunoaște.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 1000 lei, iar în cauză sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de