Mai mulți șoferi băuți au fost prinși sâmbătă noaptea în traficul din județul Suceava. Toți sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava informează că în cursul zilei de sâmbătă, 5 septembrie, în traficul din județul Suceava au fost depistați mai mulți șoferi urcați la volan în stare de ebrietate.

Potrivit sursei citate, cea mai mare alcoolemie a fost înregistrată la o tânără (28 ani) din comuna Zvoriştea. Ea conducea o mașină pe raza comunei menționate, fiind oprită pentru control în jurul orei 00:45. Șoferița a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmează un tânăr (27 ani) din municipiul Suceava. Și el a fost oprit noaptea, pe DC Sihăstria Putnei. Tânărul avea o alcoolemie de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de al treilea șofer băut a fost prins în jurul orei 23:35, pe DN2 (E85) în localitatea Grănicești. Este vorba despre un bărbat (34 ani) din oraşul Siret, care avea 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Încă un șofer băut a fost prins pe str. Calea Fălticeni din orașul Dolhasca. Concret, un bărbat (42 ani) din orașul Gura Humorului a condus o mașină având 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

IPJ Suceava precizează că toți cei patru șoferi prinși băuți sunt cercetați penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de