Mai mulți șoferi băuți au fost prinși sâmbătă noaptea în traficul din județul Suceava. Toți sunt cercetați penal

Poliția Suceava informează că în cursul zilei de sâmbătă, 5 septembrie, în traficul din județul Suceava au fost depistați mai mulți șoferi urcați la volan în stare de ebrietate.

Potrivit sursei citate, cea mai mare alcoolemie a fost înregistrată la o tânără (28 ani) din comuna Zvoriştea. Ea conducea o mașină pe raza comunei menționate, fiind oprită pentru control în jurul orei 00:45. Șoferița a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmează un tânăr (27 ani) din municipiul Suceava. Și el a fost oprit noaptea, pe DC Sihăstria Putnei. Tânărul avea o alcoolemie de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de al treilea șofer băut a fost prins în jurul orei 23:35, pe DN2 (E85) în localitatea Grănicești. Este vorba despre un bărbat (34 ani) din oraşul Siret, care avea 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Încă un șofer băut a fost prins pe str. Calea Fălticeni din orașul Dolhasca. Concret, un bărbat (42 ani) din orașul Gura Humorului a condus o mașină având 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

IPJ Suceava precizează că toți cei patru șoferi prinși băuți sunt cercetați penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.