Un bărbat băut și cu permisul anulat a fost reținut după ce a rupt cu mașina un indicator rutier la Poiana Stampei. El a fost găsit de polițiști dormind în mașină


Intră acum și în grupul de

O plimbare cu mașina s-a terminat pentru un bărbat (45 ani) din comuna Poiana Stampei în arestul IPJ Suceava.

Concret, bărbatul a rupt un indicator rutier în timp ce conducea o mașină pe DC 85D Alexeni, pe raza comunei menționate.

Polițiștii ajunși la locul accidentului l-au găsit pe bărbatul dormind pe scaunul șoferului.

Fiind efectuate verificări în bazele de date ale poliției a rezultat faptul că autoturismul în cauză are certificatul de înmatriculare suspendat pentru ITP expirată, iar șoferul figurează cu permisul de conducere anulat.

Mai mult decât atât, bărbatul emana halenă alcoolică motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/l  alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru determinarea alcoolemiei.  

Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul având permisul de conducere anulat” și „refuzul prelevării de mostre biologice”. 

Totodată, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în CRAP al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de