Un tânăr fără permis a ajuns în arest după ce a fost prins băut la volan pe DN 17. El a acceptat testarea cu aparatul etilotest, dar a refuzat testarea alcoolemiei la spital


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (29 ani) din Păltinoasa a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru mai multe infracțiuni rutiere.

Poliția Suceava precizează că bărbatul a fost prins, luni noaptea, conducând o mașină pe DN 17, pe raza orașului Frasin.

Astfel, polițiștii au constat că șoferul nu are permis pentru nicio categorie auto. Mai mult decât atât, el a consumat băuturi alcoolice, testarea cu aparatul etilotest arătând un rezultat de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu toate că a acceptat testarea cu aparatul etilotest, ulterior, la spital și în prezența personalului medical, bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în CRAP al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de