Un tânăr a fost găsit înecat în râul Suceava, într-o zonă cu mal înalt din Vicovu de Sus. Lângă el era o căruță deteriorată la care era înhămat un cal fără răni vizibile


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața înecat în râul Suceava. Corpul neînsuflețit a fost găsit marți dimineață, pe raza orașului Vicovu de Sus, în zona denumită popular ,,La Carabă”.

De menționat că tânărul a fost găsit la o distanță de circa cinci metri de la mal, în albia râului. În zona respectivă, malul are o înălțime de aproximativ patru metri. Lângă trupul neînsuflețit se afla o căruță ce prezenta urme de distrugere, mai multe utilaje care sunt folosite la activități agricole și un cal viu, care era înhămat la căruță și nu avea răni vizibile.

Imagine ilustrativă

Pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus au extras atât trupul tânărului, cât și calul din râu.

Un alt detaliu de luat în seamă e că în zona menționată s-a identificat o cale de acces temporară care nu are continuitate, aceasta terminându-se în albia râului Suceava, având în stânga un drum lăturalnic care face accesul înspre strada George Coșbuc din orașul Vicovu de Sus.

Astfel, polițiștii investighează circumstanțele cazului în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de ,,ucidere din culpă”. În același timp, va fi efectuată necropsia cadavrului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

În prezent se cunoaște faptul că tânărul a plecat de acasă luni, în jurul amiezii, cu scopul de a executa unele activități agricole la diferite persoane.

Din cauza faptului că acesta nu a revenit la domiciliu, membrii familiei au efectuat căutări, tatăl găsind trupul neînsuflețit al tânărului. Membrii familiei au mai precizat că tânărul era consumător de băuturi alcoolice.


Intră acum și în grupul de