Ordin de protecție emis de polițiști după ce o femeie din Siminicea a fost agresată de concubinul băut și violent. A avut de suferit și fiica femeii, care a încercat să-și apere mama


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au readus liniștea într-o familie din comuna Siminicea, emițând împotriva unui bărbat violent un ordin de protecție provizoriu.

Concret, o tânără (26 ani) a sesizat miercuri Poliția despre faptul că tatăl vitreg provoacă scandal și a agresat-o atât pe ea, cât și pe mama ei.

Verificările polițiștilor au arătat că agresorul este un bărbat (47 ani), din orașul Dolhasca, care domiciliază fără forme legale în locuința concubinei sale.

Astfel, pe fondul unor discuții în contradictoriu din cauza banilor și a consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic pe concubina sa (48 ani), iar după ce fiica femeii a încercat să-și apere mama, a fost agresată și ea.

Femeile nu au solicitat deplasarea la fața locului a unei ambulanțe pentru acordarea de îngrijiri medicale, întrucât leziunile suferite au fost superficiale.

Cu toate acestea, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului și s-a constatat că există un risc iminent iar femeia a semnat acest formular, solicitând emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Astfel, s-a emis ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile, începând cu data de 15.09.2020, ora 16.20.

Pe lângă asta, în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii a trei acte materiale ale infracțiunii de „violență în familie”.


Intră acum și în grupul de