Accident de muncă într-o pădure din Vatra Moldoviței: Un bărbat a suferit răni grave după ce un arbore s-a prăbușit peste el


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce un arbore s-a prăbușit peste el, într-o pădure de pe raza satului Paltinu, comuna Vatra Moldoviței, în zona denumită Păușa.

Joi dimineața, în baza unei înțelegeri verbale cu administratorul societății comerciale care exploatează pădurea din zonă, bărbatul din Vatra Moldoviței s-a deplasat pe raza Cantonului Silvic Paltinu, pentru a lua lemne de foc.

La un moment dat, bărbatul a fost lovit de un arbore tăiat care se afla în poziția vertical sprijinit de vârful altor arbori, provocându-i leziuni.

Astfel, bărbatul a fost transportat la SJU Suceava, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, plagă occipitală, contuzie coloană vertebrală cervicală și fractură piramidă nazală.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „Vătămare corporală din culpă”, „Neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „Nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de