FOTO // Pompierii suceveni intervin în sprijinul celor din Botoșani pentru a lichida un incendiu ce a cuprins un cvartal întreg de locuințe dintr-un sat din județul Botoșani


Intră acum și în grupul de

Două autospeciale de stingere din cadrul ISU Suceava s-au deplasat în comuna Corni din județul Botoșani, în sprijinul pompierilor botoșăneni care luptă cu un incendiu ce a cuprins un cvartal întreg de locuințe.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Lt. Alin Găleată, a informat că incendiul a izbucnit la o gospodărie de pe raza satului Mesteacăn, comuna Corni.

Ulterior, focul s-a extins și asupra altor clădiri. La sosirea forțelor de intervenție, doua clădiri erau arse în totalitate, altele fiind cuprinse de flăcări.

Intervenția continuă, la fața locului fiind prezenți, pe lângă pompierii suceveni, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanta Botoșani, precum și pompierii voluntari din comunele Corni și Vorona.


Intră acum și în grupul de