Un tânăr a condus cu 123 km/h prin Câmpulung Moldovenesc și nu a oprit la semnalele poliției. Ulterior a oprit mașina într-o intersecție și a fugit de polițiști în curtea unei case unde a fost prins


Intră acum și în grupul de
FOTO: bzi.ro

Un tânăr bucureștean care locuiește în comuna Vama este cercetat de polițiști după ce a fugit când a fost depistat circulând cu 123 km/h în Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, vineri dimineața, un echipaj de poliție din cadrul Compartimentului Rutier Câmpulung Moldovenesc a identificat pe str. Calea Bucovinei din mun. Câmpulung Moldovenesc autoturismul marca Nissan care circula cu viteza de 123 km/h în localitate.

Polițiștii au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat continuându-și deplasarea pe str. Nicolae Bălcescu din municipiu.

La un moment dat, ajuns la intersecția cu str. Mihail Sadoveanu, conducătorul auto a coborât de la volanul autoturismului, abandonându-l și luând-o la fugă.

Polițiștii au continuat urmărirea acestuia, dar tânărul a sărit gardul unui imobil unde a fost identificat și imobilizat, prin încătușare.

El a fost identificat ca fiind un tânăr de 27 de ani din București, care locuiește fără forme legale în Vama.

Tânărul emana halenă alcoolică și i s-a solicitat să efectueze un test cu aparatul etilotest, dar a refuzat fiind însă de acord cu recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de